SNOW Magazine

laat wintersporters meer plezier aan hun sport beleven. Wij nemen de lezers mee in de voor hun zo geliefde wereld van de wintersport. En voordat je de echte sneeuw ziet en nog meter gereden hebt op de nieuwe winterbanden, kun je nu thuis al genieten van de wintersportbeleving via SNOW magazine.

Word lid!

Weerbericht
Snow Magazine maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
27 jun 2022

Haal het maximale uit je sport

Lidmaatschap

SNOW magazine laat wintersporters meer plezier aan hun sport beleven. De bevlogen redactie helpt haar lezers om prettiger, beter en met het meest geschikte materiaal zijn of haar ultieme wintersport ter ervaren. Optimaal genieten van de vrijheid en het plezier van het wintersporten, daar gaat het om.

Jaarabonnement

SNOW magazine 3 x per jaar in de brievenbus. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste wintersport nieuws, de tofste gebieden, de nieuwste materialen en de mooiste verhalen uit de sport en lifestyle voor jouw gewenste wintersportbeleving, die nu al thuis kan beginnen. Bestel nu 3 nummers à € 9,95 voor maar € 25,-

3 edities
Als eerste op de hoogte
Gratis thuisbezorgd
Van € 29,85 voor € 25,-
Exclusieve aanbiedingen

Cadeau abonnement

Net als een boek of een fles wijn, is een magazine altijd een goed cadeau. Bij het lezen van SNOW magazine begint de wintersportbeleving direct al thuis.

Een abonnement op SNOW magazine staat voor uren lang leesplezier voor elke wintersport liefhebber. De ontvanger krijgt drie nummers in de brievenbus. Het abonnement start met de eerstvolgende uitgave. Een cadeau abonnement wordt niet automatisch verlengd.

Bestel nu 3 nummers van € 29,85 voor € 25,- 

3 edities
Stopt automatisch
Leuk om te geven
Van € 29,85 voor € 25,-
Inclusief cadeaubon

Losse editie #2202

Losse editie

Bestel nu editie 2202 voor € 9,95.

Abonnement info

Een nieuw abonnement start altijd met de eerstvolgende editie.

Het abonnement geldt voor de opgegeven periode (we noemen dat een abonnement voor bepaalde tijd) en wordt daarna, tenzij tijdig opgezegd, automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Zo kun je zonder onderbreking blijven genieten van SNOW magazine. Na afloop van de eerste periode ontvang je steeds een verlengingsfactuur voor één jaar.

Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen periode worden beëindigd. Om automatische verlenging te voorkomen, moet de opzegging van het abonnement uiterlijk een maand voor de vervaldatum bij ons binnen zijn. Beëindiging van een abonnement ná automatische verlenging kan op elk moment, met inachtneming van een opzegtermijn van drie maanden.

Gemakkelijk afsluiten = gemakkelijk opzeggen

We vinden dat een abonnement opzeggen net zo gemakkelijk moet zijn als een abonnement afsluiten. Wil je SNOW magazine niet meer ontvangen, dan kun je via onze online klantenservice op elk gewenst moment je opzegging doorgeven. Dat geldt trouwens ook voor alle andere zaken die je aan ons wilt doorgeven, zoals een adreswijziging.

Door het afsluiten van een abonnement ga je automatisch akkoord met de Algemene Abonnementsvoorwaarden.

Aanvraag losse editie

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws.