FISCHI.TOOLS – FUCO 

‘My dedication is to make everyday’s life a little bit easier’ – Markus Fischer  

Tegenwoordig dragen veel wintersporters een helm of goggle met een muts. Om vervolgens erachter te komen na een lekkere afdaling dat je oren weldegelijk onder je helm of muts zitten. De slimmeriken onder ons hadden hier uiteraard al rekening mee gehouden en een knopje op de gesp van hun helm genaaid. 

De professionele fotograaf Markus Fischer, gespecialiseerd in het vastleggen van Action Sports waaronder snowboarden, ervaart dit soort kleine ‘life-hacks’ elke dag. Ook het dragen van een mondkapje met een helm, muts of bril. Markus heeft naast zijn werk als fotograaf de toewijding om het leven van alledag een beetje gemakkelijker te maken. Met zijn bedrijf FISCHI.TOOLS heeft hij o.a. het ‘mondkapjes probleem’ voor de wintersporter professioneel opgelost.   

FISCHI.TOOLS: Geen gedoe meer met het afzetten van de bril/beanie/helm, gewoon de banden van het masker rond de speciale haken lussen en je bent klaar om te gaan. 

TheFUCO is gemaakt van milieuvriendelijk PLA (maïs) en kan worden gerecycled. Zorg ervoor dat je het aan het einde van de levensduur in een goed recyclingproces plaatst. 

TheFUCO is 100% ontworpen en 3D-geprint in Duitsland en wordt geleverd in een milieuvriendelijke verpakking. Maatvoering: meet de breedte van je brilband en controleer de beschikbare maten.  

Elke maat heeft een +/- bereik van ongeveer 2 mm. 

TheFUCO  TheFUCO helmet  TheFUCO mini  TheFUCO custom color 
€ 15,00  € 15,00  € 15,00   € 75,00 

Meer informatie: FISCHI.TOOLS