Met de Julbo PROMETHEE & DESTINY combinatie veilig de berg af.  

PROMETHEE

Als er veel sneeuw ligt en bij fikse kou, zoals tijdens de lange lentedagen, beschermt de nieuwe PROMETHEE, met zijn ventilatie en comfort, het hoofd van skiërs en snowboarders die zich volledig op hun run willen concentreren. De PROMETHEE beschikt over een afwerking (3D-ooropeningen en magnetische gesp) en looks van hoog niveau en over bestudeerde lijnen voor de perfecte integratie van de bril. Ride on!

Specificaties 

 • Hybride schaal: Een lichte, maar schokbestendige constructie dankzij in-mold-technologie in het onderste deel gecombineerd met geïnjecteerd ABS in de bovenste helft
 • Halve schaal: Helm met soepele oorstukken die tevens kunnen worden afgenomen
 • Magnetische gesp: De helmband sluit gemakkelijk dankzij de magnetische gesp
 • Verstelbare Luchtstroming: Stem de ventilatie af op het weer en de gebruikswijze
 • Aanpasbare pasvorm: Nauwkeurig verstelbaar
 • Band bevestiging: De band van de skibril kan op de achterkant van de helm bevestigd worden.
 • Advies verkoopprijs: €149,95

 

DESTINY

U hoeft niet te kiezen tussen stijl, comfort en zicht: DESTINY, de skibril voor dames, biedt het alle drie! Het soepele design met ronde vormen heeft een dubbele sferische lens voor een optimaal zicht. De ventilatie wordt verzekerd door een geventileerde lens en Air Flow technologie, die een goede luchtcirculatie garandeert. De lichte en duurzame REACTIV fotochromatische lens past zich aan uiteenlopende lichtomstandigheden aan door automatisch helderder of donkerder te worden. En voor een onbeperkt zicht heeft deze skibril een frameloze constructie zonder zichtbaar montuur. Dat allemaal voor een betaalbare prijs en met een 100% vrouwelijke stijl. Het model is verkrijgbaar met lenzen en hoofdbanden in verschillende kleuren voor een sober of leuker effect naargelang de smaak.

Specificaties: REACTIV fotochromatische lens, Minimalistisch frame, Luchtstroming, Dubbele sferische lens, Geventileerde lens, Anti-fog behandeling, Dubbele laag schuim, Symmetrisch verstelbaar, Volledige silicone band, Overstrap. Advies verkoopprijs: €164,95

 

REACTIV 1-3 High Contrast lens 

VEEL CONTRAST – DE HELE DAG DOOR 

Afhankelijk van de lichtintensiteit worden de REACTIV-lenzen donkerder of lichter. Julbo garandeert onder alle weersomstandigheden perfect zicht en optimale bescherming van je ogen. Deze meekleurende lens, voorzien van een anti-condenslaag aan de binnenzijde, is speciaal ontwikkeld voor extreem slecht weer (mist, sneeuw). De lens past zich constant aan de lichtomstandigheden aan en maakt de contrasten in het terrein scherper. 

 • Meekleurende glazen cat.1 tot 3, voor optimale functionaliteit. 
 • Dubbele lens 
 • NTS: Non Temperature Sensitive. Temperatuur heeft geen invloed op de reactiviteit. 
 • Anti-condenslaag aan de binnenzijde. Geen beslagen glazen, maximale levensduur. 
 • Oliewerende laag aan de buitenzijde zodat sneeuw van de lens kan afglijden en de lens makkelijker te reinigen is. 
 • Rode basiskleur met blauwe, roze, groene of rode spiegelcoating.  
 • Zichtbare licht transmissie: 17 / 75% 

 

REACTIV 2-3 Glare Control lens 

JULBO, specialist op het gebied van fotochromatische lenzen, breidt zijn aanbod uit met 2 kleuren in het REACTIV Glare Control assortiment: roze en groen. De Glare Control filter is nu beschikbaar op alle REACTIV- en SPECTRON series van de JULBO collectie.  

REACTIV is de meest geavanceerde JULBO lenstechnologie, aangepast aan alle behoeften dankzij de verschillende behandelingen. De lens past zich onmiddellijk aan alle weersomstandigheden. 

JULBO’s exclusieve Glare Control technologie biedt een filter met lage polarisatie die 55% van de lichtreflecties bij zonnig weer filtert. Geen verblinding meer! Deze filter maakt ook ijsplekken en gevaarlijke situaties duidelijk zichtbaar. Bij mist vermindert hij diffuus licht voor een duidelijker en comfortabeler zicht. De behandeling die bij de rode kleur van de lens hoort, accentueert ook het contrast. De interpretatie van het terrein is daardoor beter, en is het makkelijker om de situatie in alle weersomstandigheden veilig te stellen. In zijn REACTIV versie is de filter ook compatibel met de schermen van smartphones e.d. 

tekst & beeld: Julbo