EENVOUDIG GEZET, HET IS EEN GAME-CHANGER 

Al 75 jaar loopt Elan voorop op het gebied van innovatie in de ski-industrie, en de technologie die in de Voyager is verpakt, tilt deze erfenis verder naar een hoger niveau. Het team van Elan heeft jaren besteed aan het verfijnen van de Voyager. Vanuit hun hoofdkantoor in de Sloveense Alpen hebben ze er voor kunnen zorgen dat het een niveau levert waar Elan al jaren bekend om staat. Het resultaat is een ski waarmee je het wachten bij de extra grote bagageband of de vervelende wachtrij in de verhuurwinkel kunt omzeilen. Een ski waarmee je pistes kunt carven, door de poeder kunt zweven, moguls kunt aanvallen en vervolgens achter in je auto kunt leggen met voldoende ruimte voor andere bagage.  

Het geheim van de Voyager is Elan’s revolutionaire Connect Technology® die gebruik maakt van een zeer geavanceerd vier-assig mechanisme dat de ski aan elkaar verbindt en afdicht bij de vouwverbinding. Deze functie in combinatie met een koolstof versterkte verbindings-plaat, dient als een dragend platform en als ondersteuning. De twee componenten werken samen om torsiestijfheid te bieden voor superieure skiprestaties, maar zorgen er ook voor dat de ski kan worden opgevouwen tot een compact, gemakkelijk te vervoeren pakket, dat voldoet aan de vereisten voor incheckbagage. 

De Voyager beschikt over Amphibio-technologie, een revolutionair ski-ontwerp dat zowel rocker- als camberprofielen integreert in een aparte linker- en rechterski. De gewelfde binnenrand zorgt voor precisie, kantengrip en stabiliteit, terwijl een gerockte buitenrand vergevingsgezind is en zorgt voor boterzachte overgangen. Tot slot garanderen de gelamineerde Woodcore en RST zijwanden maximale grip van tip tot tail.