Ook nieuw waxassortiment van HOLMENKOL 

Duurzaamheid zit in de details, net zoals het perfecte skiplezier. HOLMENKOL laat zien waar beide beginnen: de skiwax. Het vormt de basis voor de beste tijden op de piste, maar zeker ook voor het plezier. Naast het plezier in de bergen is er uiteraard de verantwoordelijkheid voor de natuur die steeds groter wordt.  

Een wax moet de skiërs optimale ondersteuning bieden. Het moet het verschil maken. In alle opzichten. Met de juiste wax biedt de ski de perfecte ervaring in de afdaling. Tegelijkertijd moet er gekeken worden om een bijdrage te leveren aan de bescherming van het milieu – vanuit de fabrikant van skiwax HOLMENKOL. “Voor ons is duurzaamheid niet zomaar een woord”, benadrukt zakelijk directeur Timo Fleischmann. “Het is HET onderwerp voor ons; dat is al lang zo en nu nog meer.” 

Voor de winter 2021/22 presenteert het merk de FF-serie, een volledig fluorvrije wax voor wedstrijdsporters en ambitieuze wintersporters. De enige juiste stap voor HOLMENKOL, ‘s werelds eerste Eco-gecertificeerde fabrikant van skiwax.