Wij als SNOW zien de opkomst van de complete wintersportliefhebber. Daarbij zien we ook de groep freeride of all-mountain skiërs en snowboarders groeien. Diverse merken springen in op deze ontwikkeling. Met boards en ski’s die geschikt zijn voor all-mountain gebruik of specifieke off-piste materialen. In de vorige editie hebben wij al een uitgebreide all-mountain ski-test gepubliceerd. 

Met een grotere doelgroep komen uiteraard ook evenementen die meer aandacht krijgen en verdienen. Voor Nederlanders die hun freeride ambities georganiseerd en eventueel in een competitie willen ervaren, is er het NK Freeride. 

Onder de naam ‘Het Poederbaas Freeride Festival’ vindt op 14 tot en met 20 maart 2022 in Kappl (Oostenrijk) dit evenement voor de ervaren wintersportliefhebber plaats. 

Voor wie is dit een geschikt event? 

Een ervaren skiër die niet terugdeinst voor het skiën of snowboarden van een rode of zwarte piste? Hou je wel een beetje van een uitdaging en pak jij liever de lijntjes naast de piste? Dan kan jij je nu inschrijven voor het NK freeride. Iedereen met een hart voor wintersport is van harte welkom op het festival. Of je nu als deelnemer komt strijden voor de titel of als bezoeker komt genieten van het spektakel, er is voor iedereen genoeg te beleven. 

Ga voor alle informatie naar: Het Poederbaas Freeride Festival