SNOW Magazine

laat wintersporters meer plezier aan hun sport beleven. Wij nemen de lezers mee in de voor hun zo geliefde wereld van de wintersport. En voordat je de echte sneeuw ziet en nog meter gereden hebt op de nieuwe winterbanden, kun je nu thuis al genieten van de wintersportbeleving via SNOW magazine.

Word lid!

Weerbericht
Snow Magazine maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
27 jun 2022

Alle artikelen

Travel

Travel – Allround Engelberg

Een waar Zwitsers wintersportparadijs We hebben het al aangekaart in de vorige editie van SNOW: We veranderen steeds meer in de ‘wintersportliefhebber’. Engelberg heeft dit wellicht al eerder ingezien dan…

Events

Event – NK Freeride 2022 gaat door !

Wij als SNOW zien de opkomst van de complete wintersportliefhebber. Daarbij zien we ook de groep freeride of all-mountain skiërs en snowboarders groeien. Diverse merken springen in op deze ontwikkeling….

Sport

OS Special – BELL BERGHUIS blikt vooruit

Bell Berghuis blikt vooruit op de Olympische én Paralympische Spelen   Drie keer meegedaan aan het WK, zesmaal Nederlands kampioen en actief op de Olympische Winterspelen van 2014 in Sochi. Bell…

Meer laden
Aanvraag losse editie

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws.