SNOW Magazine

Laat wintersporters meer plezier aan hun sport beleven. Wij nemen de lezers mee in de voor hun zo geliefde wereld van de wintersport. Optimaal genieten van de vrijheid en het plezier van het wintersporten, daar gaat het om.

Weerbericht
Snow Magazine maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
26 mei 2024

Abonnement

Je wintersport begint met het lezen van SNOW Magazine. De bevlogen redactie laat je genieten van de mooiste gebieden, de beste materialen en inspirerende verhalen. Veel aandacht voor de nieuwste gadgets, mooie en interessante sportverhalen & interviews. Kortom, de perfecte wintersportbeleving in één magazine.

JAARABONNEMENT

3 edities SNOW Magazine: met in elke editie mooie interviews, toffe wintersportgebieden, lifestyle, gadgets en het laatste nieuws op het gebied van wintersport. Als abonnee heb je het magazine altijd als eerste in huis en hij wordt gratis bezorgd.

Bestel nu 3 nummers à € 9,95 voor maar € 25,-

3 edities
Als eerste op de hoogte
Gratis thuisbezorgd
Exclusieve aanbiedingen

CADEAU ABONNEMENT

Geef SNOW Magazine cadeau. Maak iemand hartstikke blij en geef i.p.v. een bos bloemen of fles wijn dit magazine cadeau. SNOW Magazine staat voor urenlang leesplezier voor elke wintersport liefhebber. Een cadeau abonnement wordt niet automatisch verlengd.

Bestel nu 3 nummers à € 9,95 voor maar € 25,-

3 edities
Stopt automatisch
Leuk om te geven
Van € 29,85 voor € 25,-
Inclusief cadeaubon

LOSSE EDITIE

Wat is er fijner dan zo af en toe op de bank weg te kruipen met een magazine? Wij bezorgen SNOW Magazine gratis bij jou thuis. Zowel nieuwe nummers, als edities die niet meer in de winkel te koop zijn. Deze actie is alleen geldig in NL.

Bestel een losse editie voor € 9,95.

Abonnement info

Een nieuw abonnement start altijd met de eerstvolgende editie.

Het abonnement geldt voor de opgegeven periode (we noemen dat een abonnement voor bepaalde tijd) en wordt daarna, tenzij tijdig opgezegd, automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Zo kun je zonder onderbreking blijven genieten van SNOW magazine. Na afloop van de eerste periode ontvang je steeds een verlengingsfactuur voor één jaar.

Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen periode worden beëindigd. Om automatische verlenging te voorkomen, moet de opzegging van het abonnement uiterlijk een maand voor de vervaldatum bij ons binnen zijn. Beëindiging van een abonnement ná automatische verlenging kan op elk moment, met inachtneming van een opzegtermijn van drie maanden.

Gemakkelijk afsluiten = gemakkelijk opzeggen

We vinden dat een abonnement opzeggen net zo gemakkelijk moet zijn als een abonnement afsluiten. Wil je SNOW magazine niet meer ontvangen, dan kun je via onze online klantenservice op elk gewenst moment je opzegging doorgeven. Dat geldt trouwens ook voor alle andere zaken die je aan ons wilt doorgeven, zoals een adreswijziging.

Door het afsluiten van een abonnement ga je automatisch akkoord met de Algemene Abonnementsvoorwaarden.

Aanvraag losse editie

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws.