Nu de dagen korter worden en de temperaturen zakken, wordt het tijd voor een comfortabele base layer. Je wilt natuurlijk graat iets kopen wat je zoveel mogelijk kunt gebruiken en dat zo lang mogelijk meegaat.  

Voor veel wintersporters is merinowol een bekend product, maar lang niet iedereen weet dat deze vezel veel meer kan dan je alleen warm houden. Merino is een natuurlijke vezel die temperatuur regulerend werkt, geen geur vasthoudt en bovendien je lichaamswarmte vasthoudt als het nat wordt. Ideaal dus voor op de wintersport!  

Bij Mons Royale willen ze niet alleen op de berg kunnen genieten van merinokleding, maar ook daarbuiten. Het ontwerp van hun collectie garandeert dat je hun kleding het hele jaar door kunt dragen. Dankzij de casual fit misstaan ze zeker ook niet ver buiten het skiresort.  

De nieuwe Mons Royale Cascade collectie beschikt over merino flex. Dit is een blend van 81% merinowol met gerecycled polyester en elastaan. Hierdoor heb je het comfort van merino in combinatie met veel stretch zodat je tijdens het skiën of snowboarden nooit wordt geremd door je kleding.  

Meer informatie: MONSROYALE