De passie voor bergen en sneeuw verbindt ons hier. Als je dit leest, deel je wellicht het verlangen naar de majestueuze hoogtes en de serene witte landschappen. Voor sommigen is deze aantrekkingskracht zo intens dat ze besluiten hun leven te wijden aan het bergachtige avontuur.

Hidde Hageman, een avonturier die van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt, deelt zijn perspectief op een leven doordrenkt met sneeuw. Als kind werd zijn liefde voor bergen gewekt door een uitzicht op de Zwitserse Alpen. Later ontwikkelde hij zijn snowboardvaardigheden op een borstelbaan in Nederland, waarna zijn liefde voor snowboarden een onuitputtelijke passie werd.

Zijn reis bracht hem naar diverse bergen over de hele wereld, van de Franse Alpen tot het betoverende Niseko in Japan. Hidde deelde zijn liefde voor snowboarden met gemeenschappen, gaf trainingen aan het Britse leger en het Nederlandse jeugdteam, en jureerde bij World Cups.

Na zijn avontuur in Japan vestigde Hidde zich in Innsbruck, Oostenrijk, als basis voor zijn groeiende carrière als fotograaf en filmer. Door zijn lens vangt hij niet alleen actie, maar weeft hij ook de pracht van bergen en natuur in zijn werk. Zijn onconventionele perspectief, ontstaan uit het snowboarden, geeft zijn creaties een unieke diepgang.

Hoewel het pad van contentcreatie competitief is, bouwde Hidde gestaag aan zijn portfolio. Zijn benadering van trail-and-error, zonder formele fotografieopleiding, leidde tot zijn unieke stijl. Hidde blijft allround in zowel snowboarden als creatie, met plannen om onder de naam Blue Hour Media House een creatief bureau te starten.

In zijn zoektocht naar zelfexpressie en voortdurende ontwikkeling, blijft Hidde vastberaden de beste versie van zichzelf te worden, gedreven door liefde voor bergen en sneeuw. Zijn hart blijft verbonden met de bergen, waar hij zichzelf beschouwt als een ware bergmens.